ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΤΕΣΑΠ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ,
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23.9.2020 η πρώτη επίσημη συνάντηση γνωριμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ,  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, κ. Ιωάννη Μωραΐτη, ως εκπρόσωπο της Διοίκησης της Παραχωρησιούχου Εταιρείας της Μαρίνας Αλίμου. Από πλευράς ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Πάρις-Γεώργιος Λουτριώτης, ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Μακρυδάκης, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Χιώτης, η Γενική Γραμματέας κα Φωτεινή Κιταμρτζιάν, και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημήτρης Δεληκάρης. Παραβρέθηκαν και σύμβουλοι των δύο πλευρών.

Στην συνάντηση που έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, κατ’ αρχήν έγινε η πρώτη γνωριμία και εκατέρωθεν μία σύντομη ενημέρωση. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του Σωματείου και τους στόχους του, καθώς και την δομή και λειτουργία του τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και αναφέρθηκε και εξέθεσε τα της λειτουργίας του κλάδου αναφερόμενος και στις αρνητικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Μωραΐτης, από την πλευρά του, εξήγησε τις αρμοδιότητες του Παραχωρησιούχου και συνοπτικά τις πρώτες σκέψεις τους για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Μαρίνας, ενώ έδωσε έμφαση σε ορισμένα συγκεκριμένα λειτουργικά θέματα, και εξέφρασε την θετική διάθεσή του με σκοπό να βρεθεί μια κοινή λύση στα θέματα που αφορούν το σωματείο και τους επαγγελματίες που θα ελλιμενίζονται και θα λειτουργούν στην Μαρίνα Αλίμου. Όσον αφορά στις διαδικασίες παράδοσης της Μαρίνας και ανάληψης από τον Παραχωρησιούχο ανάφερε ότι ακολουθούνται οι όροι του διαγωνισμού και της προσφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X