Δραστηριότητες

Συνέντευξη τύπου του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. στις 14/03/2013

για τα προβλήματα στον κλάδο των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών, την σημερινή κατάσταση και τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του κλάδου ως σημαντικού οικονομικού τομέα στην Ελλάδα και στον ελληνικό τουρισμό.

Περισσότερα...

ΣΙΤΕΣΑΠ - Χαμόγελο του παιδιού 14/10/2012

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π.) πραγματοποίησε ημερήσια θαλάσσια εκδρομή (προσφορά του Συνδέσμου) στην Αίγινα για τα παιδιά του «Χαμόγελου». Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και συμμετείχαν τριάντα επτά παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι συνοδοί τους, με στόχο να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα και να εξοικειωθούν με τη θάλασσα. Ο Σύνδεσμος υπόσχεται να συνεχίσει και στο άμεσο μέλλον την κοινή δράση με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εκδρομή στην Αίγινα με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

sitesap ekdromi sΟ Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π.) σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε χθες, 19/7/2011, ημερήσια θαλάσσια εκδρομή (προσφορά του Συνδέσμου) στην Πέρδικα Αίγινας.

Περισσότερα...

Συμμετοχή του ΣΙΤΕΣΑΠ στο 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2011"

saloni2011 sΣας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή του ΣΙΤΕΣΑΠ στην έκθεση 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2011 που διεξήχθηκε από 15 έως και 23 Οκτωβρίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Περισσότερα...

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

περιοχή μελών

imageimageimageimage
  • Eval
  • Sailing-Info